Oproep voor nieuwe vrijwilliger

Op het moment hebben we op het ADC één vrijwilliger. Ook hebben we meer werk dan één vrijwilliger, onderzoeker en archivaris samen aankunnen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die ons hiermee komt helpen.

Het gaat om het inventariseren van archieven, dus het overpakken, opschonen, ordenen en beschrijven van verzamelingen documenten en spullen waar soms geen, soms al wel wat, orde in zit. Daarnaast hebben we op het ADC ook met enige regelmaat projecten om bijvoorbeeld alle stukken van Prof. Drs. D. Deddens te verzamelen en te bundelen, vrijmakingsbrieven te digitaliseren en ontsluiten, foto’s te digitaliseren, etc.

Wat we van je nodig hebben zijn de volgende zaken:

  • Je kunt goed orde scheppen;
  • Je kunt nauwgezet te werk gaan;
  • Je kunt lang aan eenzelfde taak werken;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent twee dagen in de week beschikbaar en woont het liefst zo dicht mogelijk bij Kampen.

Lijkt dit je wat? Stuur een berichtje naar info@adckampen.nl of bel naar 038-477 17 30. We zouden je dan graag willen spreken.

Geef een reactie

Up ↑

%d bloggers liken dit: