Oproep voor foto’s van 75 jaar Vrijmaking

Nu, in het jaar 2019, is het 75 jaar geleden dat er op 11 augustus een vergadering in Den Haag werd gehouden waarbij een besluit werd bevestigd. Er was een nieuw kerkverband geboren.

Inmiddels hebben we heel veel met elkaar meegemaakt. Reisverenigingen, kindertelefoons, kranten, scholen, vakbonden en politieke partijen zijn allemaal langsgekomen. Soms zijn ze er nog, soms ligt het archief afgesloten in onze archiefbewaarplaats.

Omdat we zoveel hebben beleefd, willen we graag iets doen om die 75 jaar te herdenken, meer dan het moment zelf. Uit het archief van het ADC is al een behoorlijke verzameling foto’s gekomen. Die willen we samenbrengen in een fotobundel die dan beschikbaar kan worden voor geïnteresseerden.

We hebben echter nog niet genoeg foto’s om een bundel te vullen. Daarom vragen we uw hulp: Heeft u thuis nog foto’s liggen die u doen denken aan de afgelopen 75 jaar vrijgemaakt zijn? Misschien een foto van zeven kinderen en een orgel, de dag dat de dominee langskwam op de basisschool, avondeten tussen de middag op zondag, of de eerste kerstboom.

U kunt ons bereiken op info@adckampen.nl.

We horen graag van u!

Leave a Reply

Up ↑

%d bloggers like this: