Tarieven

Bij aanmelding voor gebruik van de ADC archiefservice tot 1 juli 2020 geldt een prijs van €1 per kerklid / per jaar voor de gehele duur van de overeenkomst (5 jaar). Bij aanmelding vanaf 1 juli 2020 geldt  een prijs van €2 per kerklid / per jaar voor de resterende duur van de overeenkomst. Er geldt een maximumtarief van €750 per jaar. Het ledental van de kerk wordt vastgesteld aan de hand van het laatstverschenen jaarboek van het kerkverband.

Ook is het mogelijk om de ADC Archiefservice te gebruiken voor de classis. Daarbij is het tarief vastgesteld op €100 per jaar bij aanmelding voor 1 juli 2020, ook voor de gehele duur van de overeenkomst (5 jaar). Bij aanmelding na 1 juli 2020 wordt de prijs €200 per jaar.

Nieuwsbericht 16 februari 2023

De bovenstaande tarieven zijn verouderd. Wanneer de vernieuwde archiefservice wordt aangeboden, worden ook nieuwe tarieven gepresenteerd. De nieuwe tarieven worden waarschijnlijk losgekoppeld van het ledenaantal van plaatselijke kerken. (Dit onder meer met het oog op gemeenten die veel ‘papieren leden’ hebben en bij de toepassing van het bovenstaande principe onevenredig aangeslagen zouden worden.) Het uitgangspunt blijft een schappelijke prijs voor kerken en religieuze organisaties.

Up ↑

%d bloggers like this: