Contact

Adresgegevens

Broederweg 16
8261 GT – Kampen
T 038-4471730
E info@adckampen.nl

 

Reguliere openingstijden

Het ADC is op afspraak te bezoeken. Voor een bezoek kunt u contact opnemen met de archivaris Mirjam Hofman via bovenstaande adresgegevens.

ma: 9:00 – 17:00 uur
di: 9.00 – 17.00 uur
do: 9:00 – 17:00 uur
vr: 9:00 – 17:00 uur

Op woensdag is het ADC gesloten.

 

Beperkte openstelling i.v.m. het coronavirus (COVID-19)

Met ingang van 25 mei 2020 ontvangt het ADC opnieuw bezoekers. Wij hebben daarbij de volgende richtlijnen opgesteld:

  • Bezoek is alleen mogelijk op afspraak (bel of mail de archivaris als u langs wilt komen).
  • Het bezoek kan alleen doorgaan, wanneer u geen verkoudheidsklachten heeft. Als een huisgenoot van u last heeft van koorts of benauwdheid, kan het bezoek evenmin doorgaan.
  • Er kunnen ongeveer vier mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op het ADC.
  • In de gang en op de trap is het niet mogelijk om iemand te passeren en daarbij anderhalve meter afstand in acht te nemen. Let daarom goed op, wacht op anderen en geef elkaar de ruimte.
  • In het kantoor van de archivaris, op de begane grond, kunnen maximaal twee mensen tegelijkertijd verblijven.
  • Op de studiezaal kunnen maximaal vier mensen tegelijkertijd aan het werk: één persoon aan het bureau bij de kopieermachine, drie personen – goed verspreid – aan de tafels in het midden van de zaal.
  • In de directiekamer op zolder kunnen maximaal twee mensen tegelijkertijd verblijven.
  • Het kantoor van de archivaris, met daarin de keuken, is krap. Daarom kunnen daar geen groepen lunchen of koffie drinken. Met het oog op de bescherming van het archiefmateriaal, blijft het verbod om op de studiezaal te eten of te drinken gehandhaafd. Medewerkers, vrijwilligers en bezoekers die in Kampen wonen gaan naar huis om te lunchen. Bij mooi weer is een pauzewandeling in het Stadspark voor iedereen een goede optie. Hierbij kan koffie of thee worden meegenomen.
  • Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, schudden we geen handen en letten extra op hygiëne. We vertrouwen daarbij op uw medewerking.

Aangepast op 02-10-2020

 

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

Up ↑

%d bloggers like this: