Contact

Adresgegevens

Broederweg 16
8261 GT – Kampen
T 038-4471730
E info@adckampen.nl

 

Reguliere openingstijden

Het ADC is op afspraak te bezoeken. Voor een bezoek kunt u contact opnemen met de archivaris Mirjam Hofman via bovenstaande adresgegevens.

ma: 9:00 – 17:00 uur
di: 9.00 – 17.00 uur
do: 9:00 – 17:00 uur
vr: 9:00 – 17:00 uur

Op woensdag is het ADC gesloten.

In de zomer van 2020 is het ADC in de volgende perioden gesloten: 27 juli tot en met 7 augustus en 20 augustus tot en met 27 augustus.

 

Beperkte openstelling i.v.m. het coronavirus (COVID-19)

Nu bibliotheken hun deuren weer openen, wil ook het ADC na een sluiting van ongeveer twee maanden opnieuw bezoekers ontvangen. We beginnen daarmee op 25 mei 2020, en hebben de volgende richtlijnen opgesteld:

  • Bezoek is alleen mogelijk op afspraak (bel of mail de archivaris als u langs wilt komen).
  • Het bezoek kan alleen doorgaan, wanneer u geen verkoudheidsklachten heeft. Als een huisgenoot van u last heeft van koorts of benauwdheid, kan het bezoek evenmin doorgaan.
  • Er kunnen maximaal zes mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op het ADC.
  • In de gang en op de trap is het niet mogelijk om iemand te passeren en daarbij anderhalve meter afstand in acht te nemen. Let daarom goed op, wacht op anderen en geef elkaar de ruimte.
  • In het kantoor van de archivaris, op de begane grond, kunnen maximaal twee mensen tegelijkertijd verblijven.
  • Op de studiezaal kunnen maximaal vier mensen tegelijkertijd aan het werk: één persoon aan het bureau bij de kopieermachine, drie personen – goed verspreid – aan de tafels in het midden van de zaal.
  • In de directiekamer op zolder kunnen maximaal twee mensen tegelijkertijd verblijven.
  • Het kantoor van de archivaris, met daarin de keuken, is krap. Daarom kunt u daar geen koffie of thee meer drinken, of lunchen. Met het oog op de bescherming van het archiefmateriaal, blijft het verbod om op de studiezaal te eten of te drinken gehandhaafd. Voor pauzes kunt u uitwijken naar het Stadspark, achter de Broederpoort.
  • Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, schudden we geen handen en letten extra op hygiëne. We vertrouwen daarbij op uw medewerking.

14-05-2020

 

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

Up ↑

%d bloggers like this: