Foto’s herkennen

Het ADC heeft een digitaal fotoarchief van ruim 3000 foto’s en het worden er steeds meer. Daarnaast zijn er in onze archiefbewaarplaats vele foto’s aanwezig die nog niet gedigitaliseerd zijn en dus nog niet online te bekijken.
Voor de foto’s die dat wel zijn, zouden we graag uw hulp vragen. We hebben heel veel foto’s waarvan het niet duidelijk is wat erop staat, bij welke gelegenheid ze zijn gemaakt en door wie. Onze vraag aan u is of u de foto’s wilt bekijken en als u weet wat het is, een reactie achterlaten met de informatie die u hebt, het liefst zo compleet mogelijk: wie staan er op de foto? Wanneer is hij ongeveer genomen? Wat voor gelegenheid zien we? Waar is de foto gemaakt?
Hopelijk kunnen we met het collectieve geheugen van onze achterban ons fotoarchief ontsluiten en doorzoekbaar maken met behulp van trefwoorden, locatietags en jaartallen.
De foto’s zijn in het submenu onderverdeeld in de archieven waar ze uit komen. Van sommige foto’s is zelfs dat niet bekend. Die staan in de rubriek Onbekend.

Alvast onze hartelijke dank!

Fotoarchieven
Klik op een van onderstaande foto’s om naar de pagina van dat fotoarchief te gaan.

TU Kampen FQI, dies 1966 FQI, dies 1973 FQI, dies 1978
Generale Synode  De meisjesbond  Klaas Schilder  Seakle Greijdanus
 J. Oggel  Promotie L. Doekes  Onbekend

 

Up ↑

%d bloggers like this: